kinderbrillen I  tienerbrillen

Wanneer een kind of tiener een bril moet gaan dragen, betekent dat heel wat binnen het gezin. Zoiets moet altijd met aandacht worden begeleid. Niet alleen door de ouders, maar ook door de opticien. Aan onze kleinste klanten én tieners besteden wij daarom veel tijd en aandacht

oogmeting

Wanneer u onzeker bent over het zicht van uw kind kunt u altijd bij ons terecht.

De oogmeting bij kinderen tot en met 11 jaar wordt door onze orthoptiste gedaan.

Omdat een kinderoog nog niet volledig uitgegroeid en ontwikkeld is moeten er toch speciale eisen aan die oogmeting worden gesteld die alleen door de orthoptiste gedaan kunnen worden.

Voor een afspraak bij onze orthoptist kunt u telefonisch een afspraak maken, telefoon 0577 45 97 09.

glazen

De glazen moeten onbreekbaar zijn en wenselijk zo krasvast als mogelijk. Bij hogere sterkten worden de glazen speciaal geslepen om ze, cosmetisch gezien, zo dun en mooi mogelijk te maken. Er wordt altijd gebruik gemaakt van kunststof glazen met een hardingslaag.

bril

Een kinder- of tienerbril is geen volwassenenbril. De verhoudingen van een kinderhoofd zijn anders dan bij een volwassene en juist de anatomische pasvorm van een bril bepaalt het plezier dat een kind heeft om de bril te dragen. Daarnaast moet een kinder- of tienerbril natuurlijk stoer zijn of juist heel lief en kleurig.

Het uitzoeken en afleveren van kinderbrillen kost tijd en aandacht. Wij realiseren ons dat ook op jonge leeftijd een goede brilcorrectie ontzettend belangrijk is voor de hele ontwikkeling van het kind of de tiener. Wij vinden het leuk om ervoor te zorgen dat de kinderen en tieners trots en gelukkig zijn met hun nieuwe bril!