sportbrillen | ook op sterkte

Bel voor een afspraak 0577 45 97 09

Oakley

Oakley sportbrillen zijn geschikt voor een diversiteit aan sporten. Sportbrillen met verwisselbare lenzen. Deze Oakley-lenzen optimaliseren de veiligheid en de prestaties aan de compromisloze eisen van professionele atleten die genoegen nemen met niets minder dan de helderste, scherpste en meest nauwkeurige waarneming.

Door de contrast verhogende werking van deze lenzen zijn deze sportbrillen zeer geschikt voor o.a. de schietsport, golf, race, fietssport, winter- en watersport. Omdat voor elke sport en prestatie een aangepaste technologie is toegepast, zijn veel soorten en kleuren lenzen beschikbaar.

De meest gebruikte kleuren lenzen voor deze sportbrillen zijn op voorraad, o.a.:

PRIZM Road lens verbeteren van uw waarneming, zowel in helder licht als schaduw. Sportbrillen met lenzen waarbij o.a. rijders veranderingen in de structuur van het wegdek beter waarnemen. Ook voor de schutters is deze contrast verhogende werking juist in de verschillende weersomstandigheden de ideale lens.

Prizm Trail Contrast verhogend; helpt om subtiele verschillen in de bruin/rood tinten waar te nemen, zodat u beter obstakels en subtiele overgangen in moeilijke omstandigheden kunt zien.

De Prizm Daily Polarized zonnelens voor het wegnemen van de schitteringen op het water, de sneeuw en het wegdek. Een perfecte lens zonder vervorming, ondanks de kromming.

Bovenstaand een korte omschrijving; kom langs en ervaar voor uw sportbril de verschillende lenzen!

Oakley-sportbrillen zijn zowel enkelvoudig als multifocaal op sterkte leverbaar!