Monturen

Met oog voor vormgeving, kwaliteit en detail bezoeken wij voor u nationale en internationale beurzen om de collectie samen te stellen.

Een montuur ontwerpen is een vak apart. De designers moeten namelijk met een tal van aspecten rekening houden. Neem bijvoorbeeld de pasvorm, de techniek van het montuur en de eigenschappen van de gebruikte materialen.

Designers gebruiken vaak bijzondere materialen zoals hout, rubber, aluminium, carbon en hoogwaardig titanium. Daarnaast bedenken zij nieuwe technieken om de bril gebruiksvriendelijker te maken. Er wordt dus niet alleen gekeken naar het uiterlijk van het montuur, maar ook hoe een montuur in de praktijk zal voldoen.

Bij de fabricage van een montuur komt veel handwerk en kwaliteitscontrole kijken.

Het gaat niet alleen om mode of een bijzonder mooie bril. Het gaat er vooral om of een bril bij u past, in kleur, model en met de ideale pasvorm.

Bij Optiekhuys Elspeet krijgt u een persoonlijk montuuradvies. Uw persoonlijkheid, voorkeur voor kleur en kledingstijl spelen daarbij ook een rol, naast zaken als de vorm van uw gezicht, uw oog-, haar- en huidkleur.

Bij Optiekhuys Elspeet hebben wij oog voor vormgeving, kwaliteit en detail.

Het zijn allemaal aspecten waar rekening mee gehouden wordt om de vraag “welke bril past bij mij” goed te beantwoorden.

Maak een afspraak

Wat kost een bril?

Bij Optiekhuys Elspeet vindt u een breed assortiment monturen in alle prijsklassen vanaf € 39,-. Ook de glazen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Wellicht komt u in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Download hier het Overzicht Vergoedingen Zorgverzekeraars (opent in een nieuw tabblad).