De nieuwe collectie tienerbrillen is binnen!

‘And Now Me’ een prachtige nieuwe collectie tienermonturen. De stap na de BBig- monturen (dé monturen voor de jonge kinderen).

Beide van goede kwaliteit en de juiste pasvorm.

Tienerbrillen, de ‘vergeten’ collectie, want ook voor de tieners is een passende bril zó belangrijk.

De glazen voor deze brillen zijn niet minder belangrijk. Niet te dik, niet te zwaar en gekozen bij het juiste montuur.

Er is veel veranderd. Waar eerder de tieners tijd maakten voor hun huiswerk en boeken, moet er nu tijd gemaakt worden voor sport en beweging. Het is voor de ontwikkeling van de ogen belangrijk niet alleen ‘dichtbij’ te kijken, juist ook veel in de ‘verte’.

Ook de blauw-licht invloeden op de kinderen en tieners zijn ingrijpend. Tranende-, of branderige ogen en vermoeide ogen, of hoofdpijn kunnen het gevolg zijn hiervan.

Er is veel aan te doen. Voor de kleintjes is elke dag een poos buitenspelen heel gezond. Voor de tieners is dagelijks sport, bewegen of bijvoorbeeld een stuk fietsen heel goed.

De telefoon, pc, laptop, I-pad enz. is onderdeel van ons bestaan geworden; voor groot en klein. Een beperking in tijd op onze digitale middelen is zeker een aanrader.

Voor wie toch veel gebruik moet maken van beeldschermen zijn de ZEISS-glazen met blue protect / blauwlicht-filter een optie.

Link naar AndNowMe